Klik hier om naar onze webshop te gaan

U kan met dit Teflon Verfrollertje supergoed en heel erg gedetalleerd sjabloneren,U hoeft alleen maar de werkwijze te volgen zoal die hier staat aangegeven.

Het beste zijn sjablonen van 0,1 mm

U heeft een sjabloon, plak die met een stukje plakband vast aan de zijkanten op het materiaal dat u wilt gaan sjabloneren, dit om het schuiven van de sjabloon tegen te gaan.

Rol met een nieuw of een droog verfrollertje een paar keer over de inktpad, zorg er wel voor dat er voldoende inkt in zit.

Rol nu terwijl u het rollertje iets aandrukt voorzichtig over de sjabloon heen en weer.

U zal dit verschillende keren moeten doen omdat het rollertje maar weinig inkt opneemt, wat als heel groot voordeel heeft dat er geen inkt onder de sjabloon komt, als u het goed doet tenminste. Voor sjabloneren geldt RUSTIG aan werken,dan wordt het het mooist.

sjabloneren

U kan nu zelf zien hoe mooi en gedetailleerd het Teflon verfrollertje sjabloneert.

De meeste sjablonen kan je gewoon met lauw water en een sopje schoonmaken omdat de meeste inkten op waterbasis zijn.

sjabloneren

Wij raden aan om 1 rollertje speciaal voor het sjabloneren te houden,als u klaar bent  met sjabloneren met inkt doe hem dan zonder hem schoon te maken in een potje en draai het dekseltje er goed op,u kan hem dan ,ook na maanden weer gewoon gebruiken,hij droogt niet uit. Geschikte potjes hiervoor zijn bv de kleine sambalpotjes uit de supermarkt, even schoonmaken  en klaar.