Klik hier om naar onze webshop te gaan

Schoonmaken van het miniverfrollertje.

Uw miniverfrollertje is in 10 tot 20 seconden weer helemaal schoon en droog als u de volgende stappen op de juiste manier toepast.

Stap 1

Neem een leeg potje waar bijvoorbeeld groenten of appelmoes in heeft gezeten en maakt dit potje heel goed schoon. Bij voorkeur adviseren wij een potje waar een inhoud van 680 gram in heeft gezeten. Bewaar ook het dekseltje goed deze kan handig zijn om het potje weer te sluiten.

Stap 2

Stop het metalen gaasje die bij uw miniverfrollertjes startset is bijgeleverd in het potje en vul het potje voor één derde deel met water, terpentine of ander oplosmiddel. Voor verf op waterbasis kunt u water of terpentine gebruiken, voor verf op terpentine basis gebruikt u terpentine. Voor overige verfsoorten raadpleeg het etiket van de fabrikant voor het juiste oplosmiddel.
Zie voorbeeld foto 1

Stap 3

Na het schilderen met uw miniverfrollertje rolt u het verfrollertje ongeveer 10 seconden heen en weer over het gaasje in het potje. Het verfrollertje is schoon zodra de blauwe kleur van het rollertje weer helemaal zichtbaar is.
Zie voorbeeld foto 2

Stap 3

Haal uw miniverfrollertje uit het potje en rol deze een aantal keren heen en weer over een stukje keuken papier. Het verfrollertje is nu schoon, droog en gebruiksklaar voor de volgende kleur verf of een andere klus. Bent u klaar met schilderen dan is het raadzaam om uw verfrollertje in het buisje te bewaren wat bij uw startset is bijgeleverd.
Zie voorbeeld foto 3
potje1
voorbeeld foto 1

potje2
voorbeeld foto 2

keukenpapier
voorbeeld foto 3